duminică, 28 aprilie, 2024

Nenumarate titluri interesante, in oferta din luna noiembrie, la Librarium Iulius Mall Iasi

Distribuie:

Publicat:

In ultima luna de toamna, Librarium Iulius Mall Iasi isi intampina clientii cu promotii menite sa le aduca aproape cele mai indragite pagini, pentru timpul dedicat lecturii.

2+1 Humanitas Fiction ofera, pentru fiecare doua carti cumparate, un al treilea titlu cadou. Printre sugestii se numara: „Muza” (Jessie Burton), „Favorita” (Yasushi Inoue), „Marea casa” (Nicole Krauss), „Sotia din Paris” (Paula McLain) sau „Matase” (Alessandro Baricco).

De aceeasi ofera pot beneficia si cei care aleg cartile editurii Curtea Veche: la fiecare doua volume cumparate, a treia este cadou. Pentru inspiratie, recomandam: „Mandarina” (Razvan Petrescu), „Calatoria” (Norman Vincent Peale), „Locuri” (album Stefan Ciltia), „Bonsai” (Alejandro Zambra), „Dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor” (Linda Lantieri).

Impreuna cu editura Litera, Librarium celebreaza autorii al caror talent a fost rasplatit cu premii prestigioase. Astfel, o lista lunga de titluri Litera este disponibila cu 25% reducere. Cel mai mult ne plac: „O cale ingusta spre nordul indepartat” (Richard Flannagan), „Soldatii de zinc” (Svetlana Aleksievici), „Scurta istorie a sapte crime” (Marlon James), „Prea multa fericire” (Alice Munro), „O viata marunta” (Hany Yanagihara).

Tot in luna noiembrie, clientii Librarium din Iulius Mall Iasi pot beneficia de promotii de 20% la toate titlurile din colectiile de istorie ale editurii Corint. „Iasii de odinioara” (Rudolf Sutu), „Balcanii. O istorie despre diversitate si armonie” (Andrew Baruch Wachtel), „Destin in bataia vantului” (Evghenia Ghinzburg), „Dezastrul de la Cernobil” (Svetlana Aleksievici) sunt cateva dintre propunerile noastre.

Librarium va asteapta cu drag la etajul 2 din Iulius Mall Iasi!

5.000 de premii, oferite de Gerovital din Iulius Mall Iasi, la aniversarea a 50 de ani

Magazinul Gerovital din Iulius Mall ti-a pregatit o noua oferta aniversara, in luna noiembrie.

Achizitioneaza produse de minimum 100 de lei/bon fiscal si poti castiga unul dintre premiile puse in joc: perie curatare faciala Gerovital, apa micelara Gerovital Plant 400 ml, crema microdermabraziune Gerovital Plant, sampon regenerare Gerovital Tratament Expert 125 ml, crema dus Gerovital 250 ml.

In magazinul Gerovital, situat la etajul 1 al Iulius Mall Iasi, clientii gasesc produse destinate ingrijirii tenului, pielii si parului, adresate tuturor segmentelor de consumatori. Printre cele mai cunoscute game ale brandului se numara Gerovital H3 Derma+ Premium Care, Gerovital H3 Evolution, Gerovital Stop Acnee, Gerovital Sun, Gerovital Tratament Expert si Gerovital Men. De asemenea, consumatorii au la dispozitie si gama Aslavital, unica pe piata locala datorita compozitiei sale naturale din argila 100% romaneasca, provenita din Muntii Padurea Craiului.

Gerovital este un brand al Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producator roman de cosmetice, al carui portofoliu impresioneaza o lume intreaga prin produse mereu actuale si moderne, concepute in laboratoare performante. Compania are acreditari internationale ale proceselor de fabricatie si comercializeaza produsele din portofoliu in aproximativ 30 tari.

FLORMAR DIN IULIUS MALL IASI, O NOUA AMENAJARE SI ACEEASI CALITATE A COSMETICELOR

Locatia Flormar de la etajul intai din Iulius Mall Iasi isi intampina clientii cu o infatisare noua, moderna si eleganta. Pasionatii de cosmetice vor gasi aceeasi calitate a produselor preferate si servicii ireprosabile.  

Produsele Flormar sunt indispensabile pentru doamnele si domnisoarele care pun accent pe frumusetea lor. Cu o experienta de peste 45 de ani, brandul italian ofera o gama completa de produse cosmetice profesionale, la preturi accesibile. Sute de articole, intr-o varietate de texturi si nuante, sunt propunerile Flormar, care acopera si cele mai pretentioase si sofisticate cerinte. De la o paleta vasta de lacuri de unghii cu rezistenta indelungata si uscare rapida ori tratamente pentru unghii, pana la rujuri in culori intense, fard de obraz, fond de ten, fard de ochi, rimel pentru gene perfecte si multe alte produse cosmetice, toate sunt disponibile in locatia de la etajul Iulius Mall Iasi.

Cosmeticele Flormar sunt realizate din ingrediente de origine vegetala, ceea ce le confera o calitate superioara. In plus, sunt create in conformitate cu tendintele din moda si mereu actualizate la cerintele publicului. Produsele sunt disponibile intr-o varietate de modele si proprietati, astfel incat orice femeie sa gaseasca exact cosmeticele care ii pun in valoare frumusetea, in functie de trasaturile ce o definesc.

Flormar este prezent cu peste 4.000 de magazine, in mai mult de 85 de tari, de la 5 continente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img