Nicoleta Luciu a pus mana pe premiul de la «Poftiti la Nea Marin». Ce va face cu banii castigati

0
96

Nicoleta Luciu, cea care a muncit cel mai mult in prima editie a show-ului "Poftiti la Nea Marin" si care nu s-a dat inapoi de la niciunele dintre sarcinile date de Nea Marin, este si cea care a castigat premiul de 2.000 de euro.

Nicoleta marturiseste ca ea a resimtit o presiune destul de mare in momentul in care a realizat ce inseamna administrarea unui restaurant si ce implica asta, miza fiind sa mentina localul profitabil.

"Dintre toti, unul a muncit mai mult. Si eu sunt impresionat de cata seriozitate a dat dovada. A tot carat comenzile pe scarile alea, a facut drumul de 100 si ceva de ori, iar eu daca am spus ca dau 2.000 de euro, acesti bani ii dau Nicoletei Luciu", a spus Nea Marin.

Nicoleta a marturisit ca are deja planuri cu banii castigati la Nea Marin: "Vreau sa le fac o surpriza copiilor si sa-i duc la Disneyland. Cred ca vor fi foarte bucurosi."

Ea le-a multumit colegilor de echipa si a recunoscut ca, desi stia cat de mult a muncit si isi dorea premiul, a avut emotii la final. "Eu stiam ca am muncit foarte mult, dar, pe de alta parte, nu prea stiam ce au facut ceilalti, nu stiam foarte bine ce i-a pus Nea Marin pe ei sa faca", mai spune Nicoleta, iar colegii ei, Iuliana, Vasilica si Jean, au fost de acord ca ea a a fost cea mai muncitoare.

"Are patru copii, cred si eu ca are antrenament si ca a muncit cel mai mult. Bravo ei!", a felicitat-o Jean de la Craiova.

O noua editie "Poftiti la Nea Marin" plina de surprize si provocari va putea fi urmarita saptamana viitoare, luni si marti, de la ora 20.00, la Antena 1. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.