sâmbătă, 18 mai, 2024

Noi detalii în procesul Ștefaniei Costache, vedeta care ar fi fost drogată și violată de medicul stomatolog! Avocatul lui Lolrelai face dezvăluiri

Distribuie:

Publicat:

Apar noi detalii în procesul Ștefaniei Costache, vedeta drogată și violată de medicul stomatolog.

Apar noi detalii în procesul Ștefaniei Costache, vedeta care a mărturisit într-un vlog că a fost drogată și violată de medicul stomatolog.

Lolrelai a trecut printr-un episod îngrozitor în 2020, atunci când a fost violată și drogată de medicul dentist.

Vedeta a mărturisit totul într-un vlog, iar evenimentul s-a petrecut în luna februarie. La trei ani de la eveniment, apar noi detalii în procesul pe care Ștefania Costache îl are cu doctorul care ar fi abuzat-o.

Vedeta a mărturisit totul într-un vlog, în anul 2021. Informațiile au fost făcute publice la un an de la momentul în care a depus plângerea împotriva medicului. Vloggerița susține că medicul ar fi abuzat-o imediat ce i-a administrat o substanță cunoscută drept drogul violului.

Procesul este în plină desfășurare, iar joi a avut loc camera preliminară pentru schimbare încadrării infracțiunii comise de doctorul din București.

Apar noi detalii în cazul Ștefaniei, vedeta care ar fi fost drogată și violată de medicul dentist

La trei ani de la eveniment, apar noi detalii în procesul lui Lolrelai cu medicul dentist din București. Avocatul Adrian Cuculis a discutat cu jurnaliștii WOWbiz.ro

despre înfățișarea din camera preliminară, acolo unde s-a solicitat schimbare încadrării juridice a faptelor.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img