duminică, 19 mai, 2024

Înscris care atestă valabilitatea inspecției tehnice periodice, falsificat

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un bărbat care a prezentat la control, pentru autovehiculul pe care îl conducea, un autocolant care atestă valabilitatea inspecției tehnice periodice, ce s-a dovedit a fi falsificat.

În data de 20 decembrie, în jurul orei 17.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un cetățean din R. Moldova, în vârstă de 41 de ani, conducând un Mercedes 412 D Sprinter, înmatriculat în Bulgaria.

 La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la termenul de valabilitate al inspecţiei tehnice periodice înscris în certificatul de înmatriculare prezentat la control pentru autoturismul în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că autocolantul este fals.

 În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  uz de fals, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img