sâmbătă, 25 mai, 2024

Nu ii mai ajunge nimeni la nas dupa ce s-a tunat! O mai recunosteti? Dupa ce a aparut la Antena 1 a trecut printr-o transformare majora

Distribuie:

Publicat:

Hannelore de la Insula iubirii este transformata total, dupa terminarea emisiunii de la Antena 1. Fosta concurenta a calcat pragul cabinetului medicului estetician, iar acum este de nerecunoscut. 

Dupa terminarea emisiunii, Hannelore de la Insula iubirii s-a casatorit cu Bogdan, insa casnicia lor nu a durat prea mult. Cei doi au divortat, dar au ramas in relatii bune. Dupa divort, fosta concurenta de la Insula iubirii a luat decizia de a-si schimba complet viata.

Hannelore de la Insula iubirii a trecut prin mai multe transformari de cand s-a terminat controversatul show de la Antena 1. Fosta concurenta s-a tuns bob, s-a vopsit si si-a pus silicoane. In fotografiile pe care le posteaza pe retelele de socializare, Hannelore de la Insula iubirii este transformata total si mai mult ca sigur are o multime de admiratori.

Dupa despartirea de Bogdan, fosta concurenta de la Insula iubirii nu s-a mai afisat cu niciun alt barbat. Cand vine vorba despre viata personala, Hannelore este foarte discreta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img