luni, 29 aprilie, 2024

Nu merg in vacante si nu sarbatoresc Craciunul pentru ca nu au bani. Dar isi mai doresc cu disperare un copil. Motivul incredibil pentru care vor sa faca inca un copil cat mai repede

Distribuie:

Publicat:

Clive si Louise Andrews, in varsta de 50, respectiv 34 de ani, sunt parintii a 10 copii cu varste intre cateva luni si 17 ani. Care este motivul incredibil pentru care vor sa faca inca un copil cat mai repede?

Cei doi abia daca isi permit sa hraneasca cei 10 copii, daramite sa le cumpere haine noi sau jucarii. Mama lucreaza la curatenie cu jumatate de norma, in timp ce tatal este casnic.

Ei castiga 1.600 de dolari pe luna si cheltuiesc 1.300 doar pe mancare. Familia locuieste in doua case lipite, ambele cu cate trei dormitoare. Dar unul dintre acestea este folosit pentru dressing de toti cei 12 membri, asa ca le raman doar 5 dormitoare pentru intreaga familie.

Cand vor sa iasa cu totii din casa sunt nevoiti sa plece cu doua masini diferite.

Chiar si asa, cu toate greutatile. Clive si Louise spune ca le place viata lor si nu si-ar dori sa schimbe ceva.

Acum, tot ce asi doresc este inca un copil. Desi declara ca le este greu, copii le umplu inima de fericire. Din nefericire, urmatorul copil trebuie sa mai astepte pentru ca Louise are probleme de sanatate. Ea a avut palpitatii puternice la ultima sarcina si doctorii i-au recomandat sa nu mai faca un alt copil. Insa tocmai interdictia lor ii face pe ea si pe sotul ei sa-si doreasca si mai mult un alt bebelus, scrie unica.ro.

Familia nu merge in vacante si nu sarbatoreste Craciunul pentru ca nu sunt bani. Si totusi, Clive si Louise abia asteapta sa aiba urmatorul copil.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img