sâmbătă, 18 mai, 2024

O creatoare de moda, DISPERATA! E in depresie si plange fara oprire: “Am ajuns la capatul drumului”

Distribuie:

Publicat:

O creatoare de moda, DISPERATA! E in depresie si plange fara oprire: "Am ajuns la capatul drumului". O celebra creatoare de moda din Romania este in depresie si plange incontinuu. Femeia este falita, iar justitia tergiverseaza cazul! Flora Nastase nu mai stie ce sa faca! De disperare, designerul spune ca a ajuns la capat de drum si e gata sa ia masuri disperate.  Flora Nastase a povestit la Teo Show prin ce cosmar trece de mai bine de cinci ani. A pierdut un milion de euro, iar justitia romana tergiverseaza cazul. "Am ajuns la capat de drum! Justitia romana e responsabila de tot ce mi se intampla, o sa inteleaga atunci cand o sa mi se intample ceva!", a spus Flora Nastase la Kanal D.

Designerul Flora Nastase, supranumita regina blanurilor, s-a hotarat sa rupa tacerea si, cu lacrimi in ochi, vorbeste despre nedreptatile din justitie la care crede ca este supusa. Flora si-a deschis sufletul si ne-a povestit despre cosmarul prin care trece de cinci ani, dupa ce a ramas fara aproape un milion de euro. A fost la un pas de sinucidere! In noaptea de Revelion a ajuns la spitalul de psihiatrie si, timp de doi ani, a fost supusa tratamentelor de specialitate. Ranile psihice nu s-au vindecat si urmeaza sa se interneze din nou. Vinovat pentru situatia in care a ajuns, sustine ea, este celebrul broker Cristian Sima care a asigurat-o prin contract ca nu va pierde niciun leu din banii pe care ii investeste. In urma cu cinci ani, Sima a disparut fara urma cu tot cu vreo 30 milioane de euro. Flora Nastase acuza autoritatile ca nu fac nimic in acest dosar. Flora Nastase a investit banii la bursa, printr-un contract al unei firme detinute de Cristian Sima, in care era asigurata ca nu-si va pierde banii. Timp de cateva luni, a primit, conform contractului, profitul de 1% din suma depusa. Pana in ziua in care a fost anuntata ca cel caruia i-a incredintat banii a fugit. 

"Initial nu am realizat gravitatea lucrurilor. Ulterior, am inceput sa inteleg ce mi se intampla cand am inceput sa ma confrunt cu greutatile zilnice. Pe langa faptul ca suma reprezenta tot cash-ul meu, am ramas si cu un impozit pe profit pentru banii pe care mi i-a furat dl Sima, de 10 mii euro, care, fiind la stat, a trebuit sa-i achit. Practic, am ramas intr-o zi fara lichiditati. A trebuit sa-mi adaptez viata la ceva ce nu mai traisem pana atunci. A trebuit sa sistez toate cheltuielile pe care le aveam. A ramas doar cheltuielile de baza, lumina…”, a marturisit Flora

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img