joi, 30 mai, 2024

O doamna din Carei s-a imprumutat 13.000 de € la prieteni si i-a trimis la Londra, ca sa primeasca 900.000 de dolari pe ei

Distribuie:

Publicat:

O doamna din Carei a imprumutat 13.000 de € la prieteni si i-a trimis la Londra, ca sa primeasca 900.000 de dolari pe ei. Ii promisese un colonel american care luptase in Irak si plecase de acolo cu o imensa prada de razboi.

O femeie din Carei, Satu Mare, a cazut in plasa unui escroc international care se da drept colonel american. Ea asteapta si acum un cufar cu 900.000 de dolari si bijuterii in valoare de 250.000 de dolari.

Cufarul ar apartine unui colonel american, prada de razboi din Irak.

Femeia, pe nume Adela, a primit un email in care un colonel din armata SUA i-a explicat ca vrea sa se retraga in Romania, la Carei. Acesta i-a mai spus ca a facut rost ilegal de o prada de razboi in timp ce se afla in misiune, in Irak.

Astfel, o cutie care contine 900.000 de dolari americani si bijuterii in valoare de 250.000 de dolari s-ar afla la o banca din Londra, Marea Britanie. Numai ca el nu poate ridica personal cutia de valori, asa ca a apelat la femeia din Carei. Pentru ca nu avea bani suficienti, aceasta a inceput sa se imprumute de la colegi si de la prieteni.

Vezi si: Ce joburi aleg studentii in ziua de azi? Cum poti obtine bani pentru studiu fara a lucra?

Le-a promis ca le va inapoia banii imediat ce ajunge averea americanului la Carei.

Ba chiar le-a dat asigurari ca respectivul cufar a fost scanat in secret de serviciile secrete, care au confirmat existenta banilor si bijuteriilor.

Femeia a trimis banii, in jur de 12.000 de lire sterline, unui destinatar din Londra, posibil chiar „colonelul”. I s-a spus ca formalitatile de expediere merg foarte greu, mai trebuie bani, asa ca, disperata, femeia a continuat sa se imprumute.

Cei care i-au dat bani asteapta inca sa vada averea colonelului american, insa unii dintre ei si-au dat seama ca totul a fost pus la punct de un escroc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img