joi, 2 mai, 2024

O eleva de la balul erotic organizat la Cluj a rupt tacerea: “Daca una din fete refuza…”

Distribuie:

Publicat:

Uimire, revolta, amuzament si multe, multe comentarii pe internet. Acestea au fost reactiile dupa ce pe Facebook au fost publicate mai multe imagini de la balul organizat pentru bobocii Colegiului Tehnic de Comunicatii ”Augustin Maior” Cluj-Napoca. Aici, elevii ar fi mimat in grup o partida de sex oral.

Una dintre participante, adolescenta care a si postat fotografiile pe Facebook,  a declarat ca mimarea sexului oral era proba de concurs pentru Miss Boboc si ca nu vede ceva rau in asta.

“Balul a fost organizat de scoala, dar cadrele didactice nu au luat parte la acest bal. Nu a fost prezent niciunul dintre parinti si niciunul dintre profesori. Era balul bobocilor si era un concurs. Erau niste probe pentru Miss Boboc. Probabil ca daca una din fete refuza proba era descalificata. Din punctul meu de vedere, nu vad ceva rau in asta. Nu vad niste acte sexuale. Eu le vad ca pe niste simple probe.

Am postat chestia asta pentru ca mi s-a parut normal. E partea mea de vina. Nu am stiut ca se va ajunge aici.

Eu nu stiu cine sunt participantii, nu sunt in liceu cu ei si nu am luat legatura cu ei”, a declarat adolescenta pentru DigiFM.

Conducerea liceului se delimiteaza insa de acest eveniment. Directorul a declarat pentru presa locala ca evenimentul nu a fost organizat de scoala si nici nu a fost prezent vreun cadru didactic.

Balul Bobocilor Telecom 2017 a avut loc la Clubul Ring din Cluj-Napoca. In timpul unui concurs, fetele au trebuit sa desfaca cu gura banane pe care baietii le tineau intre picioare si apoi sa le si inghita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img