O familie din Barlad cere ajutor pentru a-si aduce fiul decedat acasa

Publicat:

Durere fara margini pentru o familie din Barlad. La doar 30 de ani, Andrei Sogor, s-a stins din viata departe de casa, in Spania. Si ca si cand nu ar fi fost de ajuns, familia nu poate sa-l aduca in tara pentru a-l ingropa crestineste, din cauza taxelor de repatriere mult prea mari. E nevoie de cinci mii de euro, pentru ca trupul lui Andrei sa poata ajunge acasa, la Barlad.potrivit bdbnews.ro

Ca foarte multi alti romani, Andrei Sogor plecase la munca in Spania, la Barcelona. Pe 14 februarie 2015, a suferit un preinfarct urmat de o insuficienta respiratorie, care i-a fost fatala.

Familia si prietenii cauta acum ajutor pentru a putea strange suma necesara repatrierii. Toti cei care pot sa ajute aceasta familie cu o suma oricat de mica, o pot face depunand in contul deschis la Alpha Bank, pe numele Sogor Constantin – RO49BUCU2441036393652RON sau poate contacta familia la numarul de telefon 0753.172.981 .

Din pacate, anual, mii de romani se confrunta cu astfel de probleme. Multe familii reunta sa mai aduca in tara trupurile rudelor decedate, pentru ca nu isi permit sa plateasca transportul acestora in Romania. Actele necesare se obtin cu greu, iar tarifele, pe care le percep firmele de pompe funebre, se dubleaza in astfel de cazuri.

sursa:bdbnews.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img