sâmbătă, 30 septembrie, 2023

O femeie din Statele Unite este acuzată că a atacat mai mulţi poliţişti cu un roi de albine

Distribuie:

Publicat:

O femeie din Massachusetts, Statele Unite, este acuzată că a folosit un roi de albine drept armă periculoasă, potrivit unui şerif de comitat, după ce ar fi eliberat un roi înspre reprezentanţii autorităţilor care încercau să pună în aplicare, săptămâna trecută, un aviz de evacuare, informează joi Reuters.

Incidentul a avut loc în momentul în care Rorie Woods, în vârstă de 55 de ani, apicultoare profesionistă, a ajuns cu maşina la o locuinţă din Longmeadow în timp ce reprezentanţii autorităţilor erau în proces de executare a unui aviz de evacuare, a indicat departamentul şerifului într-un comunicat emis miercuri.

Reşedinţa, situată în afara oraşului Springfield din Massachusetts, aparţinea unui bărbat care contestase mai mulţi ani în instanţă decizia privind evacuarea sa, bucurându-se de sprijin din partea activiştilor anti-evacuare, printre care se număra Woods, a explicat un purtător de cuvânt al departamentului şerifului într-un e-mail transmis joi, notează Reuters.

După ce a ajuns la locuinţă cu o remorcă încărcată cu stupi, în jurul orei locale 9:15, Woods a părăsit autovehiculul şi a deschis capacele pentru a elibera albinele, a indicat departamentul. "Un ajutor al şerifului a încercat s-o oprească, dar când albinele agitate au început să iasă şi să înconjoare zona, s-a retras", a precizat instituţia, potrivit Agerpres.

Continuarea pe stiriepsurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img