joi, 2 mai, 2024

O noua ESCROCHERIE pune pe jar romanii! Prima tinta a fost o celebritate de la noi

Distribuie:

Publicat:

Romanii trebuie sa aiba mare grija. O retea de escroci vine cu o noua metoda de escrocherie. Un crai de Dorobanti a fost prima lor tinta. Acesta a povestit totul pe o retea de socializare.

Codin Maticiuc, cunoscut in lumea mondena ca „Poponet”, a relatat cum a fost sunat de un individ, care a pretins ca este un prieten de-al sau si i-a cerut 2.000 de euro.

Din fericire, Maticiuc si-a dat seama ca nu vorbeste cu prietenul sau si a alertat oamenii legii. Dar iata ce a scris Codin Maticiuc pe Facebook:

„Va rog sa dati share. Lumea trebuie sa stie.

Joi seara m-a sunat un tip care a pretins a fi un prieten de-al meu plecat de mult in strainatate, CB. L-am intrebat ce e cu vocea lui, mi-a spus ca e ragusit desi era evident ca minte. L-am intrebat pe unde mai e si mi-a spus tara in care prietenul meu se afla deci era informat. M-a rugat sa-l imprumut cu 2000 de euro. Am acceptat pe loc caci sunt satul de escrocii astia care ne-au terorizat parintii si bunicii. I-am dat intalnire in Herastrau si a zis asa zisul „CB” ca trimite un om de-al sau si ca el imi va inapoia banii cand revine in tara.

Aveam niste idei in cap cand am inchis telefonul dar apoi m-am gandit la Gigi si unul din motivele pentru care a fost inchis si m-am razgandit pe loc. N-as rezista in puscarie nici macar o zi cu porecla mea, am mai spus asta.

Am sunat la 112 si le-am spus problema mea. Neincrezator. Mi-au spus ca ma va suna in cateva minute cineva de la circa politie. In 14 minute m-au sunat. Erau deja in fata casei mele, doua masini de la sectia 2 cu 4 agenti.

La intalnirea cu baiatul lui „CB” am fost impreuna cu un martor si i-am inmanat un plic sigilat care continea niste hartii dar si 100 de lei asa cum ma sfatuisera agentii. In momentul in care l-a ridicat a fost si el „ridicat” de politistii aflati in apropiere.

Tipul se numeste Cristian Dumitru si este sofer de taxi, domiciliat in Aviatiei. Fara cazier.

Sustine ca a fost rugat de un „client” pe care nu-l cunoaste sa faca aceasta „cursa”. Numarul lui „CB” n-a mai functionat din momentul arestarii lui Cristi.

Politia va face tot posibilul sa gaseasca si sa retina reteaua dar e foarte posibil sa nu reuseasca si Cristian Dumitru sa fie si el eliberat din lipsa de probe.

1 va rog sa dati share pentru ca lumea sa afle de acest tip si de aceasta noua metoda de escrocare.

2 va rog sa dati share pentru ca eventual alti oameni care au avut o problema de orice fel cu acest taximetrist infractor sa-mi scrie povestea lor si eu sa le-o livrez celor de la sectia 2.

3 va rog sa dati share pentru ca sa afle toti ca e ok sa suni la 112. Functioneaza. Chiar si atunci cand tie nu ti s-a intamplat efectiv nimic dar stii ca ar putea sa li se intample altora.

Multumesc.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img