luni, 29 aprilie, 2024

O refugiata din Ucraina a nascut la Spitalul Judetean Vaslui gemeni

Distribuie:

Publicat:

O refugiata ucraineanca a nascut gemeni la Spitalul de Urgenta din Vaslui. Familia femeii, sotul si trei copii, sunt gazduiti de unitatea medicala vasluiana. Ucraineanca are 34 de ani si a nascut baieti.

“Avem nevoie urgenta de ajutor la VASLUI! 3 copii, mama însărcinată în 7 luni, cu gemeni și tatăl, au reușit sa fugă din Harcov și să ajungă în România. După 3 zile petrecute pe drum și multe alte probleme întâmpinate, mama naște prematur la Spitalul Județean din Vaslui, chiar în aceste momente! Din păcate, acum nu au nimic. Nu au nimic pentru cei 2 bebeluși ce sosesc pe lume pe plai românesc… Cei 3 copii de 2, 9 și 11 ani sunt speriați… Nu au cazare! Au mare nevoie de ajutor. Și va trece o perioadă până să se poată îndrepta spre cazarea și ajutorul care îi așteaptă în București”, este anunțul postat pe rețelele sociale.

La scurt timp dupa strigatul de ajutor a venit si rezolvarea.

“Am sunat, s-a rezolvat. Deocamdata pana maine dimineata raman toti in spital. Mama inca nu a nascut. Tata si copiii sunt bine, sunt toti intr-un salon, iar copiii deja dorm. Avem un apartament disponibil pt ei de maine dimineata. Sunt in legatura cu medicul de garda. Totul este sub control. Noapte binecuvantata tuturor”, a scris o persoana din Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img