miercuri, 6 decembrie, 2023

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună, după zvonurile despărțirii

Distribuie:

Publicat:

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună, la un eveniment, după zvonurile despărțirii. Dacă în urmă cu câteva zile, vedeta spunea că ea și iubitul ei nu sunt chiar în cea mai bună perioadă a relației de cuplu, și că lucrurile nu merg în direcția care trebuie, cei doi au mers împreună la un eveniment.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu mai bine de un an, iar apoi s-au împăcat și părea că lucrurile merg extrem de bine în relația lor, până de curând, când vedeta spunea că nu sunt chiar în cea mai bună perioadă a relației de cuplu, și că lucrurile nu merg în direcția care trebuie. Zilele trecute însă, cei doi s-au afișat împreună la nunta unui prieten apropiat.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună

Oana Roman a fost cea care a făcut publică o fotografie în care apare alături de Marius Elisei. Îmbrăcați elegant, și cu zâmbetul pe buze, cei doi par extrem de apropiați și fericiți, semn că și-au rezolvat, din nou, neînțellegerile , și că momentan totul este bine în relația lor.

De ce se ceartă Oana Roman și Marius Elisei

Într-un interviu acordat de curând, Oana Roman a spus de la ce apar divergențele dintre ea și Marius Elisei.

”Divergențele apar din varii motive. Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim. Le gestionăm… uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare.”, a declarat Oana Roman potrivit unica.ro.

Atunci, vedeta spunea că Marius Elisei este un partener extrem de gelos, în timp ce ea nu este absolut deloc geloasă. Întrebată despre gesturile romantice pe care le fac unul pentru celălalt, Oana Roman a spus că Marius Elisei i-a făcut foarte multe surprize. I-a cumpărat flori și cadouri atunci când nu se aștepta, iar ea i-a organizat o vacanță neașteptată. Întrebată despre cum e iubitul ei ca tată, vedeta a avut numai cuvinte de laudă.

”În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori. Poate de două-trei ori, când mi s-a părut mie că el o super-protejează, o super-apără, dar foarte rar s-a întâmplat. În rest, am crescut-o doar noi doi. În prima parte a vieții ei, când eu eram foarte bolnavă, Marius a fost cel care a fost lângă ea. Din punctul ăsta de vedere este un tată impecabil, s-a ocupat în mod impecabil de acest copil. S-a implicat enorm de mult în educația și în creșterea ei. Este, probabil, singurul subiect în care noi doi nu avem divergențe de niciun fel.”, a spus Oana Roman potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Acum rămâne de văzut dacă relația dintre ei va merge în direcția în care își dorește Oana Roman.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img