sâmbătă, 4 mai, 2024

Oana Roman, reactie dura la adresa Iuliei Albu: “Doamna care se imbraca si arata ca de HALLOWEEN in fiecare zi…”

Distribuie:

Publicat:

Oana Roman nu s-a putut abtine si a avut o reactie dura la adresa Iuliei Albu, dupa ce aceasta a vorbit despre ea pe blogul sau. Oana s-a simtit deranjata de comentariile fashion editorului si a postat un mesaj, in care o desfiinteaza si marturiseste ca nu este interesata de persoana ei, drept pentru care nici nu o urmareste pe Instagram.

„Mi se falfaie total de opiniile despre mine ale doamnei care se imbraca si arata ca de HALLOWEEN in fiecare zi.  As dori sa afle totusi, pentru cultura sa generala, ca firma de curatatorie nu-mi face mie curat asa cum scrie doamna in „pretioasele” sale comentarii, ci se ocupa cu a spala/curata haine si covoare.

O curatatorie nu se ocupa cu a face curat cuiva. E simplu. Pentru unii. Imi pare bine insa ca ma urmareste pe Instagram. Eu pe dansa nu!;)”, a scris vedeta.

Iulia Albu nu o menajeaza pe Oana Roman

Iulia Albu nu o menajeaza pe Oana Roman in ultima postare de pe blogul personal. Este vorba despre o fotografie postata pe o retea de socializare de Oana, iar Iulia Albu a fost neplacut surprinsa de ceea ce purta pe cap. Asa ca, fara scrupule, si-a scris parerea si a postat-o.

Iulia Albu considera ca Oana Roman este perseverenta, numai ca sansele de a obtine rezultate pozitive sunt, pur si simplu, zero. Si chiar recunoaste ca nu mai intelege absolut nimic atunci cand ii cad ochii pe fotografii in care apare Oana Roman.

”Oana Roman insista. Degeaba. Exista o singura persoana care ar putea purta acea plasa de tantari si anume “omul-servetel” din clatita cu nuttela/aka placinta de dovleac… la naiba, nu mai inteleg nimic!”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img