duminică, 28 aprilie, 2024

Omul care a demascat marsaviile medicului Mihai Lucan: “Nimeni nu cerceteaza acuzatiile de trafic de organe”

Distribuie:

Publicat:

Deputatul USR Emanuel Ungureanu cere procurorului de caz sa ”nu negocieze cu mafia din sistemul medical si judiciar care a facut scut in jurul lui Mihai Lucan”. De asemenea, Ungureanu cere IJ si CSM sa ia masuri fata de judecatorul Tribunalului Bucuresti care nu a motivat controlul judiciar.

Vicepresedinte al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, Emanuel Ungureanu a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, ca i se pare ”strigator la cer” ca nimeni nu pare sa cerceteze acuzatiile de trafic de organe si de luare de mita pe care le-a facut in calitate de deputat, in mod public, la adresa lui Mihai Lucan.

 „Este absolut incredibil ce se intampla in cazul Mihai Lucan. Sunt mii de oameni in strada care apara justitia si vedem un judecator de la Tribunalul Bucuresti, Monica Claudia Cipariu, care dupa 10 zile de la masura controlului judiciar nu a redactat motivarea, lucru care impiedica procurorii antimafia sa pregateasca in conditii optime contestarea masurii. Sunt vocea bolnavilor batjocoriti de Lucan care ii implora pe membrii Inspectiei Judiciare si CSM sa ia masuri imediate impotriva acestei judecatoare care nu isi indeplineste indatoririle de serviciu, avand antecedente in acest sens. De asemenea, atrag atentia procurorului de caz Marian Delceasa nu se lase intimidat si sa nu negocieze cu mafia din sistemul medical si judiciar care a facut scut in jurul lui Mihai Lucan. Este strigator la cer ca nimeni nu pare sa cerceteze acuzatiile de trafic de organe si de luare de mita pe care le-am facut in calitate de deputat, in mod public, la adresa inca medicului Lucan si a grupurilor infractionale din care a facut parte atatia ani fara sa fie atins de justitie”, a spus Ungureanu. 

Potrivit acestuia, trei medici sustin ca Mihai Lucan a pus in pericol viata unui pacient ca sa se razbune pe doctorul Mihai Suciu, de la ICUTR Cluj, care ar fi vrut sa depuna un denunt impotriva sa, dar nicio institutie a statului nu intervine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img