luni, 6 mai, 2024

Ornela Pasăre s-a urcat la volan, după ani buni de la accident. Artista și-a învins teama

Distribuie:

Publicat:

În exclusivitate pentru Antena Stars, Ornela Pasăre și-a învins cea mai mare teamă. Artista s-a urcat la volan, după ani buni de când nu a mai condus un autoturism din cauza accidentului în care a fost implicată. Ce a mărturisit, dar și cum s-a descurcat.

Ornela Pasăre a trecut prin clipe grele din cauza unui accident rutier în care a fost implicată, iar din cauza sperieturii care a marcat-o nu a mai avut curaj să conducă, chiar dacă nu ea se afla la volan în momentul impactului. Artista și-a învins frica în direct, la Antena Stars.

Ornela Pasăre a condus, după ani buni de la accident

În exclusivitate pentru Antena Stars, Ornela Pasăre și-a găsit curajul și s-a urcat la volan, după ani buni de când n-a mai condus din cauza unui accident în care a fost implicată. Artista s-a descurcat de minune, chiar dacă avea emoții.

Ornela Pasăre a fost implicată într-un accident în urmă cu mai mulți ani, dar nu ea se afla la volanul mașinii, ci prietena ei. Vinovat de impact a fost un șofer care a intrat pe contrasens. Artista este recunoscătoare că a scăpat cu viață, iar iată că acum a reușit să își invingă frica și să conducă.

„Câțiva ani buni (n.r au trecut de când nu s-a mai urcat la volan). Nici nu știu dacă mai știu să conduc, dar se zice că nu uiți niciodată acest lucru. (…) Nu există „nu se poate”. (…) Când treci printr-un accident urci cu greu la volan, cel puțin mie așa mi s-a întâmplat, cu toate că eu eram în dreapta, nu conduceam eu, eram cu mașina mea, dar conducea prietena mea. Nici ea nu a fost de vină, cel care a intrat pe contrasens a fost de vină. Mulțumesc că am scăpat cu viață. Nici nu mai contează, mașinile se repară, important e să scăpăm cu viață”, a mărturisit Ornela Pasăre, pentru Antena Stars.

Ce a mărturisit artista

Artista a renunțat să mai conducă din cauza fricii, dar iată că a reușit să îi facă pe cei dragi mândri, mai ales pentru că familia întotdeaua a îndemnat-o să treacă peste ce s-a întâmplat și să se urce la volan. Cu atât mai mult, Ornela Pasăre și-a recâștigat încrederea, asta pentru că știe că ea are calități de șoferiță, pentru că nu a provocat niciodată un accident.

„O sperietură te poate face cumva să renunți, să nu mai conduci. (…) Ce fericiți o să fie cei din familia mea, toată lumea îmi spune să conduc, că am mașină și știu. Eu în viața mea nu am făcut un accident. (…) Se mai întâmplă (n.r să moară motorul), dar nu trebuie să ne descurajăm”, a adăugat artista.

Inițial, Ornela Pasăre se temea că nu ar putea conduce după atât de mult timp, dar nu a uitat și s-a descurcat de minune la volanul mașinii.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img