miercuri, 6 decembrie, 2023

Părea că ar fi vrut să-i ia fetițele Alinei Sorescu, iar acest gest stârnea un val de reacții dure la adresa lui. Apoi s-a spus că ar fi dat-o uitării pe artistă și că în viața lui e deja altă femeie. Alecandru Ciucu a ținut să se afle de la el adevărul,

Distribuie:

Publicat:

De ce merge Alexandru Ciucu atât de des la Paris, în plin proces de divorț de Alina Sorescu. De ceva timp, Alexandru Ciucu merge des la Paris și s-a speculat chiar faptul că ar avea o idilă acolo, în plin proces de divorț. Designerul a clarificat, însă, care este motivul pentru care călătorește des în Franța și care nu are legătură cu o altă femeie din viața lui.

De ce merge Alexandru Ciucu atât de des la Paris, în plin proces de divorț de Alina Sorescu. Alexandru Ciucu este axat pe carieră și face eforturi pentru a evolua profesional, în timp ce încearcă să-și facă ordine și în viața personală. Procesul de divorț este în desfășurare și până când va reuși să pună punct și în acte mariajului de Alina Sorescu, Alexandru Ciucu se ocupă strict de munca lui.

De ce merge Alexandru Ciucu atât de des la Paris, în plin proces de divorț de Alina Sorescu

Aflat în plin „război' cu Alina Sorescu, pentru custodia fetițelor, Alexandru Ciucu își continuă studiile la Paris. Acesta are planuri mari după ce va deveni masterand în modă, examenul final urmând a-l susține anul viitor.

„Profesional, pregătesc o nouă colecție. Am niște planuri mari și interesante, dar mai întâi important e să termin master-ul de la Paris, să fiu masterand în modă.

E ca la sesiune, deși la ei nu se cheamă așa. Examenul final îl voi avea la anul', a spus designerul pentru playtech.ro.

Până se rezolvă problemele personale, cu divorțul și custodia fetelor, Alexandru Ciucu se concentrează pe carieră și a declarat recent că este bine și pregătește o nouă colecție, evitând să dea detalii despre relația actuală cu Alina Sorescu.

Ce spune Alina Sorescu despre o nouă relație, după divorțul de Alexandru Ciucu

Nici Alina Sorescu nu este pregătită deocamdată să meargă mai departe și se concentrează tot pe viața profesională.

Recent, Alina Sorescu a lansat o piesă emoționantă, declarând că în această perioadă vrea să se axeze pe cariera muzicală și pe creșterea fiicelor sale. Întrebată dacă este pregătită să își refacă viața după despărțirea de creatorul de modă, artista a declarat că momentan își dorește să fie liniștită.

„Vreau să mă concentrez pe ceea ce este în prezent, pe viitor și vreau să iau mereu partea bună a lucrurilor. Este o perioadă sensibilă prin care încă trec acum, o perioadă care va mai dura, așa că vom mai vedea. Nu, nu e cazul ( n.r. o nouă relație), cel puțin deocamdată nu este cazul. Nu mă gândesc la asta și sunt extrem de categorică.‘‘, a declarat Alina Sorescu.

„Nu am o perioadă tocmai ușoară. Nu vreau să schimb ceva la ce a fost. Vreau să trec peste asta cu demnitate, cu eleganță. Am o familie unită. Asta mă ajută foarte mult’, a declarat Alina Sorescu la Prima TV.

În ce stadiu este procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Inițial, Alexandru Ciucu a insistat ca separarea de Alina Sorescu să aibă loc la notar, iar artista să-i accepte condițiile, dar nu s-a întâmplat așa. În timp ce se afla la Paris, designerul s-a trezit pus în fața faptului împlinit: Alina Sorescu a introdus actele de divorț la tribunal.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au de împărțit o casă evaluată, în prezent, la aproximativ 1.000.000 de euro, ridicată de cei doi în timpul căsătoriei, dar lupta cea mare se dă pe custodia fetelor.

În prezent, cele două fetițe ale cuplului au rămas să locuiască alături de mama lor. Toate trei locuiesc într-un apartament spațios, de patru camere, dintr-un cartier rezidențial.

Potrivit deciziei judecătorești, designerul are dreptul să își ia fetele în week-end. Singura condiție să fie la domiciliul artistei, o dată la două săptămâni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img