sâmbătă, 4 mai, 2024

P.T.F. ALBITA: Bagaje cu aroma de tutun

Distribuie:

Publicat:

In Punctul de Trecere a Frontierei Albita, echipa comuna de control a descoperit 3.000 tigarete de provenienta Republica Moldova pe care un barbat cu cetatenie romana si moldoveneasca incerca sa le introduca in tara, sustragandu-le de la controlul de frontiera si ascunzandu-le in bagajele personale.

In ziua de 25 septembrie, in jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, conducand un autoturism marca Toyota, inmatriculat in Italia, Gheorghe C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 28 de ani.

In baza analizei de risc efectuate, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comuna de control, formata din lucratori vamali si politisti de frontiera, a descoperit, ascunse in bagajele personale ale lui Gheorghe C., 3.000 tigarete, de diferite marci, cu timbru de acciza R.Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigarilor in valoare de 675 lei, indisponibilizarea autoturismului pana la plata amenzii si sanctionarea contraventionala a persoanei  cu amenda in valoare totala de 7.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img