marți, 7 mai, 2024

Panica dupa nunta lui Cristi Borcea! Valentina Pelinel s-a simtit rau dupa ceremonie

Distribuie:

Publicat:

Valentina Pelinel s-a simtit foarte rau dupa nunta cu Cristi Borcea, care a avut loc duminica (30 septembrie), la Budapesta. Superba blonda a avut mari emotii, ea fiind si principala organizatoare a evenimentului.

Valentina Pelinel s-a ocupat de  nunta pana la ultimul detaliu, iar asta a consumat-o foarte rau. Blondina a fost extrem de implicata, iar emotiile si stresul au facut-o sa i se para ca nu ii mai place nimic.

„Ea a fost extrem de implicata si, la un moment dat, parea ca nimic nu ii mai place. Culmea, nici rochiile de mireasa nu erau asa cum isi dorea, micutul Milan a si racit puternic in zilele de dinaintea evenimentului, in plus, si ceremonia religioasa s-a amanat pentru o alta ora decat cea stabilita initial. Ce mai, asa cum se intampla de obicei in astfel de cazuri, oboseala se aduna, ceea ce nu este un lucru bun, iar Pelinel a fost destul de afectata la un moment dat, Din fericire, totul a fost perfect pana la urma”, au dezvaluit surse din preajma Valentinei Pelinel pentru wowbiz.ro.

Valentina Pelinel este insarcinata cu gemeni, iar stresul si-a spus cuvantul. Dupa nunta, fostul manechin s-a simtit foarte rau: „A acuzat stari de voma si de oboseala. Din fericire, situatia a durat putin. Dupa ce s-a odihnit un pic, Valentina si-a revenit si-a putut putut sa mai mearga impreuna cu prietenele ei la o plimbare prin centrul Budapestei”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img