vineri, 3 mai, 2024

Patru adolescenti bulgari au fost condamnati la inchisorae pentru viol in grup, in Germania

Distribuie:

Publicat:

Patru adolescenţi bulgari au fost condamnaţi la pedepse cu închisoarea pentru participare la un viol în grup asupra unei fete de 13 ani în oraşul german Felberter (sud-vest), a relatat marţi agenţia Novinite.

Opt băieţi cu vârste între 14 şi 17 ani sunt acuzaţi că au atacat o fată care se întorcea acasă de la un bazin de înot, au târât-o într-o pădure din apropiere şi au abuzat de ea până când o femeie care trecea prin pădure a salvat-o. 

Potrivit agenţiei germane de presă dpa, toţi cei opt acuzaţi sunt de origine bulgară. 

Şase dintre băieţi au fost condamnaţi marţi de un tribunal din Wuppertal. Ceilalţi doi au reuşit să fugă cu familiile lor în Bulgaria, unde au fost reţinuţi şi unde vor fi judecaţi separat. 

Principalul autor a fost condamnat la patru ani şi nouă luni de închisoare, iar principalul său complice – la patru ani de închisoare. Alţi doi au primit pedepse mai mici şi doi – cu suspendare. 

Printre dovezile la dosar figurează o înregistrare video a faptei realizată cu un telefon mobil de către unul dintre participanţii la viol, probe ADN şi mărturia femeii care a salvat-o pe fată.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img