sâmbătă, 18 mai, 2024

Paul Ipate a rabufnit dupa crimele din Caracal. „Furia unui parinte poate atinge cote de neimaginat!” Ce mesaj dur transmite actorul

Distribuie:

Publicat:

Paul Ipate a rabufnit pe contul de socializare si a postat un mesaj, in care a facut referire la crimele din Caracal. Actorul a dezvaluit care este motivul pentru care nu si-a spus parerea pana acum, despre subiectul care a cutremurat o tara intreaga.

„Furia unui parinte poate atinge cote de neimaginat.

N-am postat si nu am zis nimic despre cazul Alexandrei sau al Luizei sau al altor fete in aceeasi situatie, pentru ca nu-mi pot potoli gandurile astfel incat sa scriu ceva coerent. Plus ca oricum a fost plin de pareri. Nici acum nu stiu de ce scriu. E mai mult un dicteu. 

Am copii, doi, printre care si o fata. Pe Achim il invat despre eleganta, respect, egalitate, ii reamintesc periodic ca are o mama si o sora si sa nu urmeze societatea asta plina de barbati misogini care nu stiu sa se comporte cu o femeie. Zora inca e prea mica sa am cu ea discutii mai elaborate, dar incerc sa-i construiesc un spirit liber si puternic. Numai ca, zilele astea, cu tot ce se intampla, cu toata indiferenta si dezumanizarea la care asistam cu totii, am simtit ca s-a instalat in mine un blocaj. Parca nu mai stiu ce sa le zic. Cum e bine sa-i cresc? Cum sa fac sa-i protejez, sa se protejeze singuri, sa se apere de nenorociti si nenorociri? Baietii buni si-o iau tot timpul in freza, ca sa folosesc un limbaj adecvat, pentru ca nu sunt infipti si golani, iar fetele, nici nu mai conteaza cum sunt, dar sunt agresate cel putin o data pe zi . Si am fost finut in exprimare.

Cand am iesit la protestul parintilor cu copiii, am fost apostrofati. De aia am iesit bai, cei ce ne-ati apostrofat! Ca sa traiasca in siguranta copiii nostri si noi alaturi de ei ca sa-i putem creste frumos! 

Fiind actor, fac des exercitiul substitutiei. Zilele astea l-am facut toti. Am sa inchei cum am inceput: furia unui parinte poate atinge cote de neimaginat”, a scris Paul Ipate pe contul de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img