luni, 29 aprilie, 2024

Paula Seling este în doliu! Un nume mare al muzicii românești s-a stins din viață

Distribuie:

Publicat:

S-a stins din viață, din nefericire, Gabriela Duțescu, o cunoscută profesoară de canto. Totodată, a fost antrenoare pentru concurenții unui concurs de muzică televizat din România. A deschis multe uși, a predat multor persoane, a împărtășit cu alții ce înseamnă muzica.

Paula Seling este în doliu

Paula Seling este distrusă de durere. A mărturisit, într-o postare pe contul ei personal de Facebook, că ar fi preferat să o sune mai des pe Gabriela Duțescu și să dea uitării problemele din viața de zi cu zi.

De asemenea, cântăreața a mărturisit că Gabriela Duțescu i-a fost ca o mamă și datorită ei este acum una dintre cele mai apreciate și admirate artiste de la noi din țară. Cântăreața a subliniat că lucrurile nefăcute la timp nu se întorc niciodată.

”Aş fi vrut să las problemele mele şi doar să o strâng în braţe, să îi spun că o iubesc… Nu am făcut-o în ultimele săptămâni… dacă aş fi ştiut, aş fi dat orice doar să stau la un ceai cu ea… acum nu se mai poate . Sper să mă ierte…”, a scris Paula Seling pe Facebook.

Paula Seling a dat de înțeles că regretă faptul că în ultima perioadă nu a petrecut atât de mult timp, așa cum și-ar fi dorit, cu Gabriela Duțescu. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul reformat Giuleşti – Calvin, vineri de la ora 13.00.

Nici Addei nu i-a venit să creadă această veste

Tot Paula Seling a anunțat că slujba se va ţine la capela Bellu, la ora 11.00. Dida Drăgan, Smiley, Tudor Chirilă, Marcel Pavel sunt doar câțiva dintre cei care i-au fost elevi Gabrielei Duțescu de-a lungul timpului.

Nici Addei nu i-a venit să creadă că profesoara s-a stins din viață. Cântăreața a scris la postarea Paulei Seling: ”Deci… m-a lovit în piept vestea asta”.

”Ziua de azi vine cu o veste îngrozitoare…. profesoara mea, cea care mi-a fost ca o mama, care mi-a dat vocea pe care o am, s- a stins din viață. Nu am cum sa va spun cat de supărată sunt ca a plecat , mai ales ca aș fi vrut sa o sun mai des, sa ii spun cat o iubesc și cat înseamnă pentru mine”, a mai scris Paula Seling.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img