Perchezitii la un grup infractional organizat. Participa si Serviciului de Operatiuni Speciale Vaslui

0
51

Politistii de frontiera ieseni, sub coordonarea procurorului DIICOT — Serviciul Teritorial Iasi, efectueaza in aceasta dimineata 26 perchezitii domiciliare la persoane suspecte a face parte dintr-un grup infractional organizat ce are preocupari in sfera contrabandei cu tigari.

In urma activitatilor informativ-operative desfasurate de politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, s-a stabilit ca mai multe persoane de pe raza judetelor Botosani si Suceava au ca principala preocupare contrabanda cu tigari.

Astfel, in aceasta dimineata, incepand cu ora 06.00, politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi sub coordonarea procurorului DIICOT—Serviciul Teritorial Iasi, cu sprijinul lucratorilor din cadrul Directiei Generale Anticoruptie — Serviciul Judetean Iasi, B.C.C.O. Iasi si Gruparii Mobile de Jandarmi Bacau efectueaza 26 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Botosani si Suceava, urmand sa fie puse in aplicare 29 de mandate de aducere la audieri.

In documentarea activitatilor infractionale s-a beneficiat de sprijinul si suportul tehnic de specialitate al lucratorilor din cadrul D.I.P.I. si al politistilor din cadrul I.G.P.R. — Serviciului de Operatiuni Speciale Iasi, Vaslui si Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.