Permis de şedere în Italia fals, descoperit la controlul de frontieră

0
60

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de şedere similar celor eliberate de autorităţile italiene, fals.

În data de 24 ianuarie, în jurul orei 13.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru a intra în ţară, conducând un autoturism, un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, în vârstă de 32 de ani.

"La controlul de frontieră, tânărul a prezentat alături de documentul de identitate și un permis de şedere similar celor eliberate de autorităţile italiene. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că permisul de şedere nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total." declara cei de la politia de frontiera

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi complicitate la fals material în înscisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.