Peste 500 fiole cu anestezic dentar descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Albita

0
70

Echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita a descoperit 550 fiole anestezic dentar, intr-o cutie din carton, ascunsa sub o bancheta dintr-un autocar, condus de un cetatean roman.

 In data de 31 octombrie, in jurul orei 15.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru a intra in tara, ieseanul Ion J., in varsta de 45 ani, conducand un autocar marca IVECO, inmatriculat in Romania, ce efectua o cursa regulata pe relatia Chisinau-Timisoara.

In baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, in urma caruia echipa comuna a descoperit, ascunse sub o bancheta, intr-o cutie din carton, 550 fiole a cate1,7 ml, anestezic dentar (300 fiole Ultracain cu adrenalina si 250 fiole de Ubistesin Forte), in scopul sustragerii acestora de la controlul de frontiera si fara a fi declarate.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii bunurilor, in valoare de 1.960 lei, in vederea confiscarii si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 3.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.