Philipp Plein are o noua iubita! Celebrul designer a prezentat-o lumii intregi

0
52

La doar o zi dupa s-a speculat ca Philipp Plein a facut o obsesie pentru Bianca Dragusanu, celebrul designer german s-a afisat cu o alta blonda. Creatorul de moda este in continuu inconjurat de femei frumoase si se pare ca nu pierde timpul.

Philipp Plein a postat pe contul sau de Instagram o imagine si un videoclip cu noua lui iubita, dar nu i-a dat numele. Este vorba despre o blonda inalta si frumoasa, asa cum sunt toate femeile care roiesc in jurul lui. Se pare ca designerul german este fericit in compania misterioasei blonde. Asa cum face cu toate iubitele sale, Plein a imbracat-o pe frumoasa blonda, din cap pana in picioare, in brand-ul sau de haine.

Philipp Plein s-a iubit in trecut cu doua romance, Andreea Sasu si Madalina Ghenea, dar s-a spus ca a avut o idila si cu Loredana Chivu. Mai mult, el a facut o pasiune pentru Bianca Dragusanu si a incercat sa o cucereasca prin orice metoda posibila. A trimis chiar si un avion privat dupa superba blondina, insa fosta  prezentatoare de la „Te vreau langa mine” l-a refuzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.