Piața cripto depășește din nou 2000 de miliarde de dolari

0
48

Valoarea combinată a criptomonedelor lumii a atins miercuri după-amiază 2000 miliarde de dolari pentru prima dată în aproape trei luni, reflectând un val de optimism reînnoit.

Piața a depășit pragul de 2 trilioane de dolari miercuri la aproximativ 10:45 dimineața EDT – cel mai înalt nivel de la căderea la 1 trilion de dolari în luna mai, potrivit CoinGecko, citat de Forbes.

Reperul vine pe măsură ce o serie de criptomonede postează câștiguri masive în ultima săptămână, bitcoin crescând cu 19% până la maximul de trei luni peste 46.500 USD.

Monedele eter și binance, a doua și, respectiv, a treia cea mai mare criptomonedă din lume, au crescut cu peste 20% fiecare, atingând în mod similar nivele maxime.

Ada, criptomoneda construită pe platforma blockchain Cardano, a ajuns la cea mai mare valoare în aproape trei luni miercuri dimineață după ce fondatorul Cardano a spus că va anunța data la care va lansa contracte inteligente – un mod automat de urmărire și executare a acordurilor.

În prezent, cea de-a cincea cea mai mare criptomonedă, Ada a câștigat 21% în ultima zi – cel mai mare salt dintre primii zece – potrivit Coingecko.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.