duminică, 26 mai, 2024

Piedone a verificat stadiul lucrărilor de la școala Ion I. C. Brătianu: ‘Va fi gata în octombrie. Vă promite Piedone!’

Distribuie:

Publicat:

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a mers astăzi pe teren, pentru a verifica stadiul lucrărilor de reconstrucție ale școlii Ion I.C. Brătianu(fostă nr. 141).

Edilul a constatat că lucrările sunt în grafic, iar școala va putea fi dată în folosință odată cu începerea noului an școlar.

În luna mai 2017, unitatea a fost marcată de incidentul prăbușirii unui tavan.

În urma expertizei tehnice, a rezultat faptul că imobilul existent trebuie demolat, astfel că, în anul 2018, a fost încheiat un contract de execuție lucrări de demolare și construire corp nou de clădire Școala Gimnazială Ion I. C. Brătianu.

În luna iulie 2020, Primăria Sectorului 5 a încheiat contractul pentru obiectivul de investiții Lucrări de demolare și construcție – Școala Gimnazială Ion I. C. Brătianu. Lucrările au fost sistate în luna octombrie și reluate în luna noiembrie 2020.

În perioada 2017 – 2021, cursurile pentru cei 628 de copii înscriși la Școala Gimnazială Ion I. C. Brătianu au fost susținute în corpul B al Școlii Gimnaziale Nr. 127.

“Astăzi, am fost pe șantierul Școlii 141 și… am vazut că se poate face și treabă! Nu perii, nu laud, că încă nu este momentul! Dar… am văzut că se poate munci normal, corect, așa cum trebuie. Școala 141 va fi gata în octombrie! Cel mai târziu în octombrie! Doamnelor, domnilor, stimați dascăli, dragi părinți, iubiți elevi… vă promite Piedone!”, a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img