marți, 28 mai, 2024

Planta magică de Sărbători: Calmează tusea și previne diabetul

Distribuie:

Publicat:

Vâscul este cunoscut pentru proprietățile sale potențiale anti-cancer. În plus, poate preveni diabetul, calmează tulburările respiratorii, calmează sistemul nervos, scade tensiunea arterială, promovează un somn bun, elimină inflamația, crește activitatea sistemului imunitar, reduce sforăitul și scade durerile menstruale.

Deși mulți oameni asociază vâscul cu anumite tradiții culturale sau decorațiuni, acesta vine într-o mare varietate de forme.

De fapt, există mai mult de 900 de specii aparținând a 73 de genuri diferite, deci există destul de multă diversitate. Unele specii și soiuri sunt toxice, cum ar fi vâscul găsit în America. Popularitatea largă a vâscului în America a perpetuat ideea că tot vâscul este periculos, ceea ce este complet fals, potrivit Organic Facts.

Vâscul din Europa este folosit din cele mai vechi timpuri. Ce beneficii are vâscul pentru sănătate
În Europa, de exemplu, extractul de vâsc a fost cunoscut ca un tonic viabil și valoros pentru sănătate de mii de ani, datând până în Grecia Antică. Compușii organici și substanțele chimice din extractul său au fost folosiți pentru orice, de la epilepsie la tratamentul altor boli cronice (în ultimii ani) și continuă să câștige popularitate în practică.

Continaurea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img