miercuri, 29 mai, 2024

Platforma românească AutoVantage ţinteşte o finanţare de 150.000 prin platforma de finanţare Ronin

Distribuie:

Publicat:

Platforma românească AutoVantage este cel mai nou startup care urmează să fie listat pe platforma de finanţare Ronin, prin care vrea să atragă 150.000, la o evaluare de 2.000.000 de euro.

Conform unui comunicat remis, marţi, AGERPRES, Ronin, platforma de investiţii care sprijină antreprenorii din diverse domenii să îşi finanţeze ideile de afaceri, anunţă că AutoVantage se va lista pe weronin.com, investitorii interesaţi având opţiunea de a se înregistra pentru a obţine acces prioritar exclusiv timp de 48 de ore pentru a investi în companie.

"Suntem foarte încântaţi că ne vom lista pe platforma de finanţare Ronin, deoarece avem nevoie de această investiţie pentru dezvoltarea companiei. Misiunea noastră este să facem mai simplu şi mai transparent procesul de achiziţie a unei maşini, ajutând clienţii să găsească cea mai bună ofertă. Astfel, noi negociem pentru ei cu dealerii din toată ţara, în acelaşi timp ajutându-i pe aceştia să economisească 90% din timpul şi energia pe care le investesc în realizarea unei vânzări", a declarat Pincu Ionescu, CEO în cadrul AutoVantage.

Bogdan Almaşi, CEO Ronin, a subliniat că produsul Auto Vantage are un mare potenţial pentru piaţa românească, europeană şi chiar mondială, potrivit Agerpres.ro.

Astfel, Ronin îşi propune să faciliteze legătura între antreprenori şi investitorii de retail şi să permită oricui să devină investitor în AutoVantage sau în orice alt proiect listat pe platforma de finanţare, cu o contribuţie minimă de 100 euro.

StockBinder, startup-ul listat în prezent pe Ronin, a atins deja ţinta minimă de investiţie de 300.000 euro, campania fiind deschisă pentru încă 6 zile pentru oricine este interesat să investească în proiect până la targetul maxim de 500.000 euro. Compania facilitează integrarea rapidă între magazinele online, furnizori şi producători şi ţinteşte această nouă finanţare pentru automatizarea completa a procesului şi pentru a iniţia extinderea internaţională a companiei.

Softlead, prima companie listată pe Ronin, care a dezvoltat un marketplace care ajută companiile să aleagă soluţia software potrivită pe baza ADN-ului digital, şi-a încheiat recent campania de crowdfunding pe Ronin la peste 200.000 de euro.

Echipa Ronin selectează companii care au potenţial, conform unei grile independente de evaluare, le sprijină în construirea campaniilor de finanţare şi le aduce în faţa investitorilor de retail, care până acum nu aveau acces la proiectele rezervate în mod tradiţional fondurilor de investiţii.

Trei antreprenori români – Bogdan Almaşi, Ovidiu Ghiman şi Felix Crişan, cu experienţe complementare în business, şi-au unit forţele pentru a lansa Ronin, platforma de investitii creată pentru a susţine şi finanţa companii şi idei de business inovatoare, locale şi europene.

Echipa Ronin facilitează accesul afacerilor la finanţare şi vine cu o nouă abordare prin implementarea pragului minim de investiţie de 100 euro, oferind posibilitatea oricărui român sau cetăţean european de a deveni investitor şi de a susţine companiile cu idei inovatoare. Ideea proiectului Ronin a luat naştere în anul 2020, fiind lansat oficial în data de 1 Decembrie 2021.

COntinuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img