miercuri, 8 mai, 2024

Politistii de frontiera au salvat-o pe bunica Floarea de la Carja, judetul Vaslui

Distribuie:

Publicat:

O bunica in varsta de 90 de ani din satul Carja, judetul Vaslui, traieste la limita supravietuirii desi in pragul anului 2020, niciunul dintre noi nu ne-am putea inchipui ca inca mai exista asa ceva.

Pana mai ieri femeia isi ducea traiul intr-o casa paraginita din chirpici, cu geamuri sparte, fara mobilier, fara o masa pe care sa poata manca o paine, dar mai ales intr-o incapere plina de sobolani.

Desi parea ca isi va gasi sfarsitul in acea cocioaba, bunica Floarea a fost salvata de cativa politisti de frontiera cu inima mare, care au vazut in ce conditii locuieste si au decis sa-i ridice o casuta.

Batrana nu a avut niciodata curent electric, a trait practic toata viata la lumanare, nu are niciun venit si aproape ca nimeni nu ii deschidea usa. Doar cativa vecini binevoitori ii mai aduceau de mancare si o vizitau sa vada ce mai face.

Cu putin timp in urma, femeia a fost mutata la o familie din sat pentru ca politistii si voluntarii sa poata incepe sa-i construiasca o casa asa cum ar trebui sa aiba orice batran neputincios.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img