miercuri, 15 mai, 2024

Politistii de frontiera de la Berezeni au fost ieri ajutoarele lui Mos Craciun . Un tanar cu handicap locomotor a primit un calculator de ultima generatie – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 Politistii de frontiera din cadrul SPF Berezeni , au impartit in cursul zilei de miercuri, 21 decembrie, pungi cu cadouri pentru copii cu posibilitati limitate din zona unde isi desfasoara activitatile de competenta. Acest lucru s-a putut intampla bineinteles prin contributia politistilor de frontiera sprijiniti si de Asociaţia Umanitara Frontiera Huşi și al Corpului Național al Polițiștilor . Un caz mai special pe care politistii il au in atentie este cel a lui Cosmin Stefan din localitatea indepartata Stuhulet.

Minorul in varsta de 14 ani sufera de tetrapareza spastica si nu se poate deplasa. Boala de care sufera de mic copil i-a rapit tot ceea ce a insemnat bucuria copilariei . Acesta nu se poate deplasa normal decat intr-un scaun cu rotile sau in genunchi, in mersul bebelusului. Politistii de frontiera i-au facut tanarului un cadou extrem de asteptat si anume un calculator complet echipat de gaming, pentru ca acesta sa se poata juca ce doreste dar si sa intre mai usor la cursurile online . Andrei a primit bineinteles si dulciuri dar si cateva baxuri de pampers de care este atat de dependent .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img