Politistii din Iana au retinut sase barbati

0
25

Poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Iana au reţinuți șase bărbați, cinci din comuna Iana și unul din comuna Puiești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a șase persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 41 de ani, din localitatea Vadurile, comuna Iana, respectiv localitatea Cristești, comuna Puiești, bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în data de 27 iunie, ora 20.30, în zona unui local de alimentație publică din localitatea Vadurile, comuna Iana, pe fondul unei stări conflictuale anterioare și a consumului de alcool, cele șase persoane bănuite ar fi agresat (au aplicat lovituri cu corpuri contondente, pumni și picioare) cinci persoane vătămate, bărbați cu vârste între 21 și 54 de ani, din aceeași localitate. Dintre persoanele vătămate, două au suferit vătămări corporale, necesarul de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare urmând a fi stabilit.

În data de 30 iunie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de cei șase bărbați bănuiți măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea și probarea activității infracționale a persoanelor implicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.