marți, 23 aprilie, 2024

Pompierul erou din Statiunea Saturn

Distribuie:

Publicat:

" Florin Gorea, colegul nostru, a fost în concediu, în stațiunea Saturn. Acum câteva zile, când era la plajă, un salvamar a alergat spre apă, chiar pe lângă prosopul lui.

Florin s-a apropiat și el de apă, iar când a văzut că alți doi salvamari încercau să scoată la mal o persoană, nu a stat pe gânduri. S-a poziționat repede la capul victimei, pentru a-l imobiliza.

Între timp, unul dintre salvamari l-a recunoscut. Florin a fost detașat în aceeași zonă, în cadrul programului Litoral. Salvamarul i-a zis că persoana respectivă a sărit de pe salteaua gonflabilă remorcată de un skyjet, deși apa era foarte mică.

Victima, deși în agonie, le-a spus salvatorilor că nu își mai simte picioarele și mâinile îi amorțeau. Florin a rămas la capul lui până când echipajul medical a ajuns lângă ei.

Bărbatul a fost imobilizat și transportat la spitalul din Mangalia, ca ulterior să fie preluată de elicopterul SMURD și dusă la UPU Constanța.

Felicitări, Florin! Știm că oriunde ai fi, ești „mereu la datorie”.

Sergentul major Gorea Florin este încadrat la ISU Mureș pe funcția de subofițer operativ principal – paramedic, la Punctul de Lucru Râciu, din cadrul secției Sărmașu, județ Mureș. " se arata in comunicatul celor de la centru

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img