vineri, 17 mai, 2024

Poveste cutremuratoare din Vaslui: vrea o soba in schimbul muncii – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Jenita Rusu, un vasluian aflat intr-un microbuz ce se indrepta catre municipiul Vaslui, povesteste  pe reteaua de socializare o intamplare care inmoaie pana si cel mai rece suflet. Barbatul afirma ca, in timpul deplasarii, a facut cunostinta cu Mihaela Ciubotaru, o femeie cu o situatie materiala precara si care i-a povestit ca are nevoie de o soba. Nu o poate achita cu bani, insa poate munci contra cost.

Va redam mai jos mesajul postat de Jenica Rusu:

“Dragii mei prieteni,
In aceasta dimineata friguroasa m-am intalnit in microbuzul spre Vaslui cu doamna Ciobotaru Mihaela, mama necajita a trei copii, care ca multi alti vasluieni o duce extrem de rau si greu.
Cand am coborat din microbuz cu lacrimi in ochi mi-a spus asa:
"Domnule Rusu, va rog frumos, faceti un apel la mila oamenilor de a-mi gasi un loc de munca si in locul muncii sa imi dea o soba. Nu vreau bani. Vreau o soba in schimbul muncii. Nu am o dibacie in unica camera a bordeiului.
De la Primaria Bacesti nu am primit niciun ajutor, acoperisul reusind sa mi-l pun in mare parte cu banii stransi la culesul strugurilor.“

M-a impresionat atat de tare situatia ei, incat si mie mi-au dat lacrimile, intrucat si eu trec prin niste situatii aproape disperate privind viata mea. Nu am putut sa ii ofer in aceasta imprejurare decat doi lei de pomana, dar daca e careva sa o ajute cu un serviciu sau o soba, poate sa ia legatura cu ea si i-o duca in satul Babusa, Capul Dealului, comuna Bacesti, judetul Vaslui, direct acasa, unde sta intr-un bordei. Nu are telefon.
De precizat, conform spuselor ei, ca cei de la Primarie i-au scornit tot felul de vorbe mincinoase numai ca sa nu o ajute, dar va confirm ca un nefumator ce sunt ca nu miroase deloc a tigari si nici a halena alcoolica, cum pretind unii pentru a o jigni. “

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img