luni, 6 mai, 2024

Povestea dramatica a unei indragite cantarete! A fost la un pas sa renunte la muzica din lipsa banilor: “Eu nu am avut posibilitati“. Ce sacrificii a facut pentru a-si indeplini visul

Distribuie:

Publicat:

O cunoscuta intrepreta de muzica populara din Ardeal a vorbit pentru prima oara despre sacrificiile pe care a fost nevoie sa le faca pentru cariera. De dragul muzicii, artista a renuntat la multe lucruri pentru a-si indeplini visul din copilarie, acela de a avea o cariera de succes

Teodora Ureche, caci despre ea este vorba, este una dintre cele mai indragite si apreciate intreprete de muzica populara din judetul Bistrita Nasaud. Artista provine dintr-o familie simpla, modesta, dar talentul si vocea sa au ajutat-o sa ajunga acolo unde si-a dorit inca de mic copil.

Cantareata Teodora Ureche a povestit despre inceputurile sale in muzica si despre cum aceasta arta a atras-o in mrejele sale pentru totdeauna, chiar daca drumul catre succes a fost si este greu. "Am avut o copilarie un pic mai grea, dar in acelasi timp fericita. Parintii mei au divortat cand eu aveam 3 ani, mama ne-a crescut singura pe mine si pe fratele meu, dar a incercat sa faca tot posibilul sa nu ne lipseasca nimic. Am iubit muzica din totdeauna si imi doream foarte mult sa-mi fac o cariera din asta, dar eram constienta ca nu se poate deoarece nu aveam posibilitatea necesara pentru studii. Fratele meu e totul pentru mine. A incercat alaturi de mama sa mi ofere totul fara a simti lipsa cuiva. Sunt cea mai fericita ca ii am mereu alaturi de mine", isi incepe povestea de viata Teodora Ureche.

A facut sacrificii mari pentru a face scoala de arte populare. Chiar daca i-a fost greu nu a renuntat, din contra s-a ambitionat si a invatat mai mult: "Cand am ajuns in clasa a opta am inceput sa iau ore de canto de la o profesoara, eram cea mai fericita. Am continuat un an si ceva, dupa am intrat la liceu, dar in acelasi timp am intrat si la scoala de arte populare. Bugetul nostru era foarte mic, ne era greu si faceam multe sacrificii dar mi am dorit atat de mult sa fac muzica si n-am renuntat. De la scoala de arte profesorul m-a inscris la un ansamblu cu care colabora el. Mergeam la diferite evenimente cu ansamblul, eram mega fericita ca visul meu usor usor prinde contur. Nu ma gandeam niciodata ca o sa am eu acest noroc de la Dumnezeu sa realizez acest vis. Dar cu pasi marunti oamenii au inceput sa ma cunoasca, colegi din acelasi domeniu. Dar norocul meu a fost sa-l intalnesc pe colegul meu cu care cant si in momentul de fata. Am discutat, am vorbit si ne-am dorit amandoi sa realizam ceva si am inceput sa colaboram impreuna. Am cantat mult la un restaurant din oras, iar atunci am cantat pe bani extrem de putini deoarece eram la inceput. Imi doream din suflet sa ma ridic si sa avansez deoarece stiam ca pot mai mult. Si incet incet am inceput sa fiu contactata de oameni pentru evenimente. Eram atat de entuziasmata si de fericita… nu-mi venea sa cred", povesteste frumoasa intrepreta de muzica populara.

Din cauza problemelor cu banii, artista a fost la un pas de a renunta la muzica: "Eu am inceput sa cant de mic copil fara posibilitate si fara nimic dar cu mare credinta am luptat mult si am trecut prin multe obstacole, la un moment dat imi ziceam mie ca nu mai pot si sa inchei acest capitol din cauza banilor. Nu am renuntat si am mers mai departe stiind ca o sa reusesc si stiind ca o sa ajung unde imi doresc si cand ai si pe cine trebuie langa tine treci atat de usor peste toate si viata ti se pare mult mai usoara. Si cu capul sus am mers inainte, am cunoscut multi oameni… unii cu ganduri bune, iar altii mai putin, dar nu ii compatimeam sau judecam deoarece doar atat pot. Incet am inceput sa ma ridic, lumea sa ma aprecieze , sa ma caute, sa ma felicite pentru ceea ce fac. In prezent, am invatat ca nu trebuie sa renunt asa usor si sa lupt pentru ce imi doresc cu credinta in Dumnezeu, el ne da la fiecare dupa sufletul nostru si cat putem duce", a mai povestit despre inceputurile ei in muzica si sacrifici frumoasa intrepreta de muzica populara, Teodora Ureche.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img