luni, 13 mai, 2024

Povestea emotionanta a rochiei de mireasa a Andreei Balan

Distribuie:

Publicat:

Andreea Balan si George Burcea au devenit sot si sotie in fata lui Dumnezeu, iar frumoasa artista a stralucit in rochia de mireasa. Din matase, tul si cu ajutorul unor accesorii pretioase, un designer cunoscut i-a creat Andreei trei tinute la care viseaza orice femeie. Numai la prima rochie, care a si avut o semnificatie deosebita, au lucrat 10 oameni. Artista a spus povestea rochiei ei albe chiar pe contul de Instagram, potrivit perfecte.ro.

"Rochia de mireasa este cea mai importanta rochie din viata unei femei, trezeste cele mai intense emotii si desi purtata doar o singura data, face cat toate celelalte la un loc. Rochia mea de mireasa spune povestea noastra in versurile scrise pe ea, in cuvintele aruncate din loc in loc, cuvinte care au patruns adanc in inima. 

Este brodata manual cu multa iubire si cand o port, ma duce in lumea basmului si ma face sa ma simt cea mai frumoasa din lume. Simt ca plutesc si parca timpul sta in loc, iar noi doi suntem un print si o printesa", spune Andreea Balan.

Andreea si George se iubesc de patru ani, iar in acest timp au devenit si de doua ori parinti. Cantareata i-a dedicat lui George noua piesa lansata azi, “inger pazitor” si a tinut sa-i transmita un mesaj de dragoste sotului in mod public, chiar cu o zi inainte de nunta:

 “Suntem de 4 ani impreuna si am creat o familie minunata! George mi-a fost alaturi atat in momentele bune, cat si in cele mai putin bune. Avem doi copii sanatosi si minunati iar nunta noastra este o incununare a celor intamplate. Sunt foarte fericita ca am imbracat rochia de mireasa si astazi, nu doar maine, pentru surpriza pe care v-o pregatesc luni dimineata pe canalul meu de YouTube. O surpriza care spune povestea noastra, dar si a voastra si e dedicata special pentru voi toti cei care ati fost alaturi de mine atatia ani si m-ati incurajat in cele mai grele momente. Iti multumesc pentru tot sprijinul si iubirea oferita, George”, a scris Andreea Balan pe Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img