sâmbătă, 18 mai, 2024

Povestea sfașietoare: Va petrece ultimul Crăciun din viața ei alături de familie, deși are 33 de ani

Distribuie:

Publicat:

Povestea dramatică a unei mame care va petrece ultimul Crăciun din viața ei alături de familie. O mamă de 33 de ani din Țara Galilor, Beth Durkin, a aflat o veste cumplită în urmă cu aproape trei luni, la scurt timp după ce s-a întors din spital cu bebelușul său. Femeia a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și cancer osos.

Lumea lui Beth și a familiei sale a fost complet dată peste cap, iar acum se pregătește să petreacă, probabil, ultimul Crăciun alături de cei dragi. Femeia a descris momentul cumplit în care medicii i-au spus că are cancer.

„Parcă scria pe fețele lor. Am cerut să mi se spună orice ar fi. Am întrebat „e rău?” și medicul mi-a spus „ei bine, nu sunt vești bune”.

Următoarea ei întrebare a fost „cât mai durează”. I s-a spus că mai are de trăit între 6 și 12 luni, potrivit WalesOnline.

„A mai spus ceva după asta, dar când am auzit între 6 și 12 am încetat să mai ascult”, a spus femeia, care mai are o fetiță de cinci ani împreună cu soțul ei, Marc.

Familia celor doi a trecut prin multe încercări dureroase. Fetița lor cea mică s-a născut cu o valvă a inimii lipsă și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală extrem de complicată. Mai târziu, micuța a fost diagnosticată cu o afecțiune care cauzează dificultăți de învățare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img