Premierul Ponta-parasit de un alt consilier

0
47

Corneliu Visoianu, consilier al premierului Victor Ponta pentru romanii de pretutindeni, a anuntat, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca va parasi acest post, el precizand ca a luat aceasta decizie „acum cateva luni, din dorinta de a reveni in mediul asociativ”.

„Scriu acest mesaj pentru a consemna si public decizia de a-mi inceta activitatea de consilier al Primului Ministru al Romaniei. Ii sunt recunoscator pentru sansa oferita si pentru cei aproape 3 ani de colaborare. Multumesc intregii echipe din care am facut parte si am convingerea ca vor mai exista oportunitati de a lucra impreuna”, a scris Visoianu pe pagina sa de Facebook.

„Am luat aceasta decizie acum cateva luni, din dorinta de a reveni in mediul asociativ in care sunt prezent de 25 de ani si cu speranta ca timpurile pe care le traim sunt timpuri bune pentru constructii noi si transparente”, a mai precizat Visoianu.

Corneliu Visoianu este al doilea consilier care paraseste echipa lui Victor Ponta in mai putin de o saptamana. Vinerea trecuta, analistul Radu Magdin, care se ocupa de strategia de comunicare externa a prim-ministrului, a anuntat la randul sau ca pleaca din postul de consilier al lui Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.