vineri, 3 mai, 2024

Primarul Piedone a participat la inaugurarea Parcului de pe strada Posada, Sector 5

Distribuie:

Publicat:

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a inaugurat, pe strada Posada, un loc de joacă pentru copii, un spaţiu cu aparate de fitness şi noile locuri de parcare ce s-au amenajat în zonă.

Locul de joacă pentru copii a fost redat cetăţenilor care locuiesc în zonă, după ce a fost reabilitat complet. Lângă acesta, pe un spaţiu de pe care s-au demolat o casă şi o curte, ridicate abuziv pe domeniul public, a fost amenajat un spaţiu cu aparate de fitness, unde copiii şi ceilalţi cetăţeni pot face mişcare de acum încolo.

Tot în aceeaşi zonă, pe spaţiile unde în trecut creştea vegetaţie necontrolată, au fost amenajate 30 de locuri noi de parcare, pentru cetăţenii care locuiesc în blocurile adiacente acestor terenuri.

Tot astăzi, după întoarcerea din teren, edilul a întâlnit în faţa Primăriei, un cuplu care aştepta oficierea cununiei civile şi care, si-a dorit o fotografie cu acesta. Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone s-a oprit şi a decis să oficieze chiar el cununia celor doi tineri îndrăgostiţi.

"Uşor, uşor începem să redăm Sectorul 5 cetăţenilor care locuiesc în Sectorul 5. Se lucrează într-un ritm galopant pentru a face ceea ce alţii nu au fost în stare să facă timp de 30 de ani. Vreau să aduc acest sector la standardele pe care locuitorii lui le merită şi pe care le aşteaptă de mult timp… de prea mult timp." – a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img