marți, 26 septembrie, 2023

Primele declaratiii ale lui Ionut de la Exatlon dupa despartirea de Nella! Ce a spus “razboinicul” despre situatia in care se afla in acest moment!

Distribuie:

Publicat:

Nella a postat, in urma cu cateva ore, un mesaj pe pagina ei de socializare, in care spunea ca totul s-a terminat intre ea si indragitul “razboinic”. Erau mai degraba cuvinte adresate lui Ionut, insa oamenii au inteles perfect ca relatia celor doi a ajuns la final! (intra sa vezi ce planuri isi facuse Ionut si Nella inainte de a se desparti)

Ionut de la Exatlon, primele declaratii despre despartirea de Nella! "Este o decizie"

 "Tu n-ai fost pregatit sa ma ai. N-ai fost pregatit sa primesti atata iubire si respect. Cred ca nici acum nu esti, dar asta nu mai conteaza. Sper sa fii fericit. Sper sa intelegi ca dragostea nu inseamna doar atractie fizica si un chip tanar. Pentru ca daca tu asta crezi ca inseamna iubirea, inseamna ca nu vei fi niciodata cu adevarat fericit. Nici tu nu vei ramane vesnic tanar, nici tu nu vei atrage femeile la nesfarsit cu un chip frumos.

Si mai stii ce? Cand o sa simti ca totul s-a sfarsit, invata sa vorbesti. Invata ca omul de langa tine merita sa stie adevarul, macar de dragul clipelor petrecute impreuna.

Iti doresc sa fii fericit. Nu te invinovatesc.

Cu drag, Femeia care te-a iubit cel mai mult", a scris Nella pe Facebook.

Contactat telefonic, Ionut a confirmat ruptura, insa a tinut sa fie extrem de discret pe marginea acestui subiect delicat. “As vrea sa nu comentez nimic! Nu imi doresc sa vorbesc despre viata mea privata. Este o decizie pe care am luat-o si intentionez sa o pastrez”, a declarat Jaguarul, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro! 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img