Primul avocat al monstrului din Caracal, dezvaluiri socante de la audieri – Cum au aratat ultimele ore din viata Alexandrei

0
32

Bogdan Alexandru, primul avocat al criminalului, a dat detalii, la România TV, despre ziua în care Alexandra a ajuns pe mâinile criminalului. Acesta a dat detalii uluitoare din ultimele ore de viață ale copilei de 15 ani.

"A luat-o pe Alexandra în mașină, i-a propus să facă sex. Fata a refuzat, i-a dat un pumn și a dat-o în stare de inconștiență acasă.

Au existat discuții, nu directe, care conduceau către o astfel de solicitare. S-au făcut simulări cu niște sume de bani.

A oprit mașina, s-a dus în spate și susține că a lovit-o. A decis s-o ducă acasă.

Spune că a legat-o în dormitorul lui, dar nu foarte strâns la picioare. Putea să facă pași, chiar și legată. I-a pus la ochi o bandă adezivă, dar nu i-a legat mâinile.

Inculpatul a plecat de acasă, dar a spus că avea două, trei telefoane, pe care le avea în acea încăpere. Știa că telefoanele nu funcționează.

A plecat la farmacie, la rugămintea Alexandrei, care i-a scris pe o hârtie ce să-i ia. A fost plecat vreo patru ore, dar n-a fost la farmacie.

S-a întors și a văzut telefonul aprins. A presupus că a sunat poliția.

A avut un exces de furie, pentru că-i spusese să nu se atingă de nimic. Îi lăsase doar televizorul deschis.

I-a aplicat o lovitură peste față care a dus la decesul Alexandrei. A încercat să o resusciteze, dar nu a reușit. Era în jurul orei 12", a relatat avocatul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.