sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Principalul suspect in cazul dublei crime de Targoviste, retinut. “Am vanat elefanti!”

Distribuie:

Publicat:

Un mecanic auto, in varsta de 58 de ani, care avea acasa o pusca de vanatoare, este principalul suspect in cazul dublei crime de saptamana trecuta, de la Targoviste. Barbatul a fost incatusat marti seara, iar miercuri procurorii vor cere arestarea ui preventiva. Anchetatorii spun ca, la mijloc, nu ar fi fost vorba despre o razbunare si ca totul ar fi pornit de la un conflict spontan. Suspectul nu a recunoscut insa nimic la audieri. Barbatul de 58 de ani a fost retinut dupa a doua runda de audieri. Suspectul este vanator autorizat si detine legal o arma, dar nu isi platise cotizatia pentru anul acesta la Asociatia Vanatorilor si nu mai putea vana pe terenurile asociatiei.


La iesirea de la audieri, fiind intrebat de catre jurnalisti ce anume vana, suspectul a raspuns: ”Elefanti!”

Comisar sef Danil Zepisi, comandantul IPJ Dambovita: “S-a reusit identificarea suspectului in cauza de omor din 26 octombrie, cand, prin impuscare, si-au pierdut viata doua persoane.” Este vorba despre consilierul local in varsta de 49 de ani si un barbat care il mai ajuta in agricultura. Dupa ce a fost investigat de medicii din cadrul Spitalului Judetean Targoviste, suspectul a fost luat de politisti si dus in arestul Inspectoratului de Politie Dambovita. Deocamdata nu si-a recunoscut fapta in fata anchetatorilor, insa acestia spun ca au suficiente probe ca el este cel vinovat pentru dublul asasinat. Anchetatorii spun ca, joi seara, suspectul ar fi mers sa vaneze pe terenul consilierului, aflat la marginea orasului Targoviste. Acolo insa ar fi dat de proprietar si de ajutorul sau.

Procuror Mihai Dinca, prim-procuror Parchetul de pe Langa Tribunalul Dambovita: “A fost vorba de un conflict spontan. Era la braconat. I-a impuscat cu arma de vanatoare pe care o detinea. Arma a fost gasita. Nu exista suspiciunea ca ar fi fost complici.” In acest caz, au fost audiate peste 200 de persoane si au fost prelevate probe de la peste 250 de oameni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img