Probleme pentru băncile care l-au împrumutat pe Elon Musk să preia Twitter. Miliardarul, așteptat să dezvăluie un plan de afaceri mai clar

0
29

Băncile care i-au împrumutat 12,7 miliarde de dolari lui Elon Musk pentru preluarea Twitter, într-un acord în valoare de 44 de miliarde de dolari, vor păstra datoria până la începutul anului viitor, aşteptând ca miliardarul să dezvăluie un plan de afaceri mai clar, pe care să îl poată prezenta investitorilor, a relatat Financial Times, scrie news.ro.

Potrivit unor surse citate de publicaţie, grupul de creditori, condus de Morgan Stanley, Bank of America şi Barclays, a recunoscut că aceştia rămâne blocaţi cu datoria în contabilitate luni sau chiar mai mult şi că vor ajunge probabil să sufere pierderi uriaşe de pe urma pachetului de finanţare, potrivit surselor citate în articolul publicat de Financial Times.

Morgan Stanley, Bank of America şi Twitter nu au răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Reuters, în timp ce Barclays a refuzat să comenteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.