miercuri, 21 februarie, 2024

Producatorii romani de legume-fructe sunt invitati sa devina furnizori Carrefour Romania

Distribuie:

Publicat:

Una din axele strategice a Carrefour Romania este dezvoltarea economiei Romaniei prin sprijinirea producatorilor romani. Astfel, in perioada 7-13 august, producatorii romani de legume-fructe sunt asteptati in oricare hipermarket Carrefour din tara pentru a deveni parteneri si furnizori ai lantului de magazine Carrefour.

 Standurile speciale, dedicate producatorilor autohtoni, vor fi amplasate la intrarea hipermarketurilor, in intervalul 8:00 – 22:00. Totodata, cei care nu pot ajunge in magazinele Carrefour in perioada 7-13 august, se pot inscrie si online, prin completarea unui formular disponibil pe site-ul www.carrefour.ro. Scopul este sa listam rapid cat mai multi producatori romani de legume-fructe. Chiar daca sunt producatori mici, ii vom lista la magazinele din zona de provenienta.

“Dorim sa colaboram cu cat mai multi producatori romani, oricat de mari sau mici mici ar fi. Extinderea ofertei de produse romanesti si sprijinirea furnizorilor autohtoni sunt parte din angajamentul nostru pe termen lung. Prin acest program, dorim  sa incurajam dezvoltarea pietei romanesti, sa sustinem economia locala si sa le oferim clientilor nostri acces la o oferta cat mai diversificata de produse, la un pret accesibil si, implicit, mai multe locuri de munca”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing al Carrefour Romania.

La nivel national, Carrefour Romania colaboreaza cu peste 1.500 de furnizori romani si dezvolta programe care contribuie la consolidarea afacerilor autohtone si la generarea de noi locuri de munca. Spre exemplu, avem parteneriate de durata cu producatori romani de legume-fructe precum familia Ghita din comuna Slobozia Moara, judetul Dambovita, Hagiu Marin din comuna Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu si Familia Toader din comuna Brezoaele, judetul Dambovita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img