Prostata si suplimentele: o legatura mai putin stiuta

0
87

Anumite vitamine și minerale sunt benefice pentru sănătatea prostatei însă, suplimentele luate în doze mari, pot duce la apariția cancerului de prostată.

 

Cancerul de prostată este cea mai comună formă de cancer în rândul bărbaților, la nivel global. Nu toate problemele de prostată reprezintă un pericol pentru calitatea vieții. Mai exact, odată cu trecerea anilor prostata tinde să crească, iar bărbații trecuți de 50 de ani încep să se confrunte cu diferite probleme.

Cu toate astea, chiar și simptomele specifice bolilor de prostată precum durerile în timpul urinării și ejacularea pot afecta calitatea vieții. Cancerul de prostată, de exemplu, poate fi asimptomatic în fazele incipiente, însă problemele de prostată sunt de cele mai multe ori acompaniate de simptome inconfortabile precum:

dureri în timpul urinării

frecvența urinării

te trezești în mijlocul nopții să mergi la toaletă

ejaculare dureroasă

disfuncție erectilă

dureri în zona lombară, șolduri

Anumite vitamine și minerale sunt benefice pentru sănătatea prostatei însă, suplimentele luate la voia întâmplării, fără recomandarea unui specialist sau chiar în doze mari, pot duce la apariția cancerului de prostată.

CONTINUAREA PE CSID.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.