vineri, 17 mai, 2024

Putin a fugit de la Kremlin încă de la începutul războiului! Lista locurilor în care se ascunde preşedintele Rusiei

Distribuie:

Publicat:

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, nu a mai fost văzut în la Kremlin de la începutul invaziei din Ucraina, iar presa europeană speculează că acesta s-ar ascunde în mai multe locuri sigure.

Putin a fugit de la Kremlin încă de la începutul războiului! Preşedintele rus  este apărat tot timpul de agenți de securitate din cadrul FSO („Federalnaia Slusciba Ohrani”), Serviciul Federal de Securitate. Gărzile de corp sunt înarmate cu pistoale Vector de fabricație rusă, încărcate cu gloanțe care străpung armura!

Putin a fugit de la Kremlin încă de la începutul războiului! Lista locurilor în care se ascunde preşedintele Rusiei

Conform Bild, unul dintre adăposturi este buncărul antiatomic de la Samara, situat la860 de kilometri de Moscova, pe malul de est al rîului Volga. Buncărul a fost comandat de Stalin în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, ca loc de retragere în cazul în care Moscova ar fi fost cucerită. Însă, expertul militar Oleg Jdanov a susținut, pe 2 martie, că Putin se află deja în alt buncăr antiatomic, în Siberia, la Gorno-Altaisk, la peste 3.000 de kilometri de Moscova.

Vladimir Putin poate fi transportat dintr-un loc în altul cu unul dintre avioanele sale sau cu mașina lui blindată. Iliușin 96-300 PU, supranumit „Kremlinul zburător”, este echipat cu un sistem care împiedică detectarea de către radar, cu un sistem de apărare antirachetă și o capsulă de urgență în cazul unei situații de criză. Confortul este de asemenea o necesitate, având o sală de fitness, un restaurant, o zonă de dușuri și o stație de prim ajutor.

Aurus Senat, maşina construită special pentru Vladimir Putin sub numele de cod „Proiectul Korteș”, are 6,63 metri lungime, doi metri lățime și 1,70 metri înălțime. Este echipată cu un motor Porsche V8 de 4,4 litri, are 600 CP și atinge o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră. Mașina este blindată, și cântărește 6,5 tone!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img