duminică, 5 mai, 2024

Răspunsul neașteptat al Andreei Bănică, după ce a fost întrebată dacă ar vrea să devină mamă pentru a treia oară: „Este destul de greu, dar încercăm”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Bănică a dezvăluit, cu sinceritate, că și-ar fi dorit trei copii. Care este motivul pentru care blondina nu a devenit mamă pentru a treia oară?

Andreea Bănică se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, iar cântăreața păstrează mereu legătura cu fanii săi din mediul online, fiind sinceră cu aceștia și povestindu-le aproape tot ce se întâmplă în viața sa.

Ei bine, recent, un internaut mai curajos i-a adresat o întrebare legată de copii blondinei, iar răspunsul acesteia a fost unul neașteptat. Mai precis, curiozitatea fanului a fost aceea dacă Andreea Bănică ar vrea sau nu să devină mamă pentru a treia oară, iar fără nicio ezitare, cântăreața a explicat concret cum stă treaba.

„Vreau să ne ocupăm foarte bine și să fim cât mai aproape de copiii noștri”

Andreea Bănică se numără printre cele mai sincere persoane publice din showbiz-ul românesc, iar recent, vedeta a fost întrebată dacă ar vrea să devină mamă pentru a treia oară, motiv pentru care răspunsul său nu a întârziat să apară.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img