luni, 29 aprilie, 2024

Radoi il apara pe fotbalistul criticat dur de Gigi Becali: o noua contra intre cei doi!

Distribuie:

Publicat:

FCSB urmează să joace joi, de la 21:45, în Croaţia, prima mană a „manşei” cu Hajduk Split, iar din primul „11” al lui Nicolae Dică ar uma să iasă Mihai Bălaşa, fotbalist criticat de Gigi Becali în utimele zile. Totuşi, Mirel Rădoi nu consideră că apărătorul central ar merita un astfel de tratament şi a dat verdictul.

Bălaşa şi-a câştigat locul de titular imediat după venirea la FCSB din Italia, dar a fost liat la ochi de Becali, care susţine că viaţa extrasportivă îl distrage de la fotbal. Nu de aceeaşi părere e şi fostul antrenor al vicecampioanei.

Mirel Rădoi susţine că, după ce l-a urmărit pe Bălaşa la treabă, a ajuns să-l aprecieze, dar a păstrat şi o doză de încredere în oamenii care iau deciziile la FCSB: ”Eu l-am văzut… ei îl văd zi de zi la club, dar mie mi-a plăcut. Poate ei ştiu altceva, stând zi de zi cu el la club, dar mie mi-a plăcut Bălaşa”, a declarat fostul căpitan din Ghencea pentru TelekomSport.

“Păi cum ajunge mingea la Bălaşa, tremur. I-am mărit salariul şi el ne nenoroceşte. Nu înţeleg ce se întâmplă cu el. Are 23 de ani, i-am dat banderola, am zis că luăm bani mulţi pe el, dar…Ori bea, ori fumează, ori femei multe!", a dezvăluit Becali.

Totuşi, omul de afaceri a revenit cu câteva precizări şi a recunoscut că totul face parte dintr-un joc: "De ce când are presiune joacă? Ia să pun eu nişte presiune pe el! Şi am pus nişte presiune. Ia să vedeţi mâine cum o să joace. Sunt jucători pe care trebuie să pui presiune ca să joace mai bine. Veţi vedea mâine", a explicat Becali

prosport.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img